ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında il geneli Kutadgu Bilig temalı nesne tasarım yarışmasına birbirinden kıymetli 3 eserle katılım sağladık. 11. Sınıf öğrencilerimizden Zeynep ÖZDAŞ adlı öğrencimizin eseri İlçe birincisi oldu. Katılım sağlayan 11 sınıf öğrencilerimizden Zeynep ÖZDAŞ, Dilara KARATEKELİ, Çiçek Pınar BATTAL isimli öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik eder, ilgilenen öğretmenlerimize de minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı ve Orman haftasi etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesine 16 adet zeytin fidanı dikimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. Yıl dönümü adına yazmış olduğu kompozisyon eseriyle 11.sınıf öğrencimiz Azra Saniye GER  Lise kategorisinde ilçe 1. si olmuştur, öğrencimizi  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

11.sınıf öğrencilerimizden Azra Saniye GER İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. Yıl dönümü anısına yazmış olduğu kompozisyon eseri ile ilçe üçüncüsü olmuştur öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okul bahçemizde bulunan ağaçların budama ve bakım işlerini tamamladık.

Mrt

Antalya ilimizin fethinin 817. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Antalya tarihçesi hakkında bilgilendirme etkinliğini gercekleştirdik.

Mrt

Afete Hazırlık Kulübümüzün hazırlamış olduğu afet farkındalık etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

İlçe Müftülüğü ile işbirliği içerisinde planlanan Bağımlılıkla Mücadele konulu etkinliğimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Mrt

Mobil bilim-teknoloji,  kütüphane ve  sağlık tarama tırlarına öğrencilerimizle ziyaret gercekleştirdik.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Divanı Lügatit Türk eseri hakkında deneme yarışmasında ilçe ikincisi olan Ayşegül KIZIKOĞLU'na Ilçe Kaymakamımız Sayin Tekin ERDEMİR tarafindan ödülü takdim edilmiştir.

Ock

Mevcutta bulunan 5 adet yangın tüplerinin bakımlarını yaptık. İlave 5 adet daha yangın tüpü alarak koridorlarımıza mevzuata uygun olarak yerleştirdik. Bu sayede okulumuzda yangın tüpleri ile alakası sorunlar giderilmiştir.

Ara

9 ve 12. sınıf öğrencilerimiz Gezici Çanakkale Müzesini gezdi

Ara

Okulumuz öğretmenlerine yönelik önleyici disiplin uygulamaları eğitimi okul rehberlik servisimizce gerceklestirildi.